Dell Inspiron 2-in-1

Nu har jag haft min nya dator i ett par veckor och den fungerar riktigt bra. Det jag är lite besviken på är Windows 8.1 som trasslar med en del program och som framförallt har ett mycket märkligt användargränssnitt (jag tänker framförallt på ’apparna’ och programmenyerna) men det går väl att vänja sig vid.

Datorn är supersnabb och har en batteritid på många timmar vid normal användning (närmare 6 tror jag). Det är läckert att kunna använda i olika lägen beroende på vad man gör. Mest använder jag den i vanliga laptopläget men läsplatte- och ’tält’-lägena är bra vid tex surfande i sängen/soffan eller tidningsläsande vid köksbordet.

Prestandaskillnaden märks framförallt när jag använder någon utvecklingsmiljö och bygger/provkör i emulator tex men även om jag skulle få för mig att redigera bilder i Lightroom. Den är tyst också, det verkar finnas en fläkt som susat någon gång ibland men för det mesta är den knäpptyst förutom lite rassel från tangentbordet… En bra dator i läcker förpackning alltså.

myDellDesktop

Desktopen på min nya Dell

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.