Om…

Mig

Natur- och fotointresserad tekniknörd som till vardags jobbar med elsystemutveckling (särskilt fordonsdiagnos) på Scania i Södertälje. Min LinkedIn profil.

Webplatsen

Denna webplats bor på hotell hos Ballou. Tidigare körde jag den på egen server hemma på övervåningen men det blev med tiden lite omständligt och när servern kraschade så passade jag på att byta till Ballou som jag redan hade konto hos men tidigare använde för min firmas web men eftersom firman upphörde i november 2012 var ju hotellet ledigt så att säga.

Syftet med webplatsen har varierat över tiden, den har varit igång i nuvarande bloggform sedan 2007 men används nu oftast för att visa mina foton eller berätta om projekt jag håller på med. Via en länk uppe till vänster kan man även komma åt och ladda ner några olika (gamla) spel som jag gjort.

Alla foton på webplatsen är (C) Pär Sundbäck om inget annat anges och dom får inte användas utan tillstånd men vill man använda en bild är det bara att höra av sig, det har aldrig varit ett problem hittills. Bilderna finns alltid i full upplösning (minst 16MP) i jpg format men många gamla och alla nyare (från 2014) även i raw-format (DNG).

Fotot i sidhuvudet är taget på Gotska Sandön en väldigt blåsig kväll i slutet av maj när havet och vinden dånar.

Tingstads flisor på Ölands alvar. Ett av mina favoritställen. Bildlänken leder till Wikipedia.

Tingstad flisor på Ölands stora alvar är ett av mina favoritställen. Bildlänken leder till Wikipedia.

Kontakt:

epost: par(at)sundback.com

mobil/sms: 073-9822662

Comments

  1. Fotot som bildar bakgrundsmöntret är en del av muren till en Romerska amfiteater som finns i Fiesole, strax norr om Florens.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.