Kommentarsregler

Jag har valt att inte kräva inloggning eller att förhandsgranska kommetarer på denna webplats, detta för att kommentarerna ska dyka upp på en gång.  Jag litar på att dom som skriver här har normalt hyfs och vet vilka regler som gäller i samhället i övrigt och tillämpar dessa regler även här.

När ni skriver en kommentar måste ni fylla i ert namn och er e-post adress. Det går naturligtvis att fuska med det men vad är vitsen med att göra så om man följer ovanstående?  E-postadressen visas inte i kommentaren men jag kan se den på administrationssidan. Jag kan också se vilken IP-adress och vid vilken exakt tidpunkt meddelandet postades.  Det går alltså att spåra vilken dator (eller i alla fall vilken internetuppkoppling) som användes.

Det är alltid du som skriver som är ansvarig för innehållet i en kommentar men när det gäller att eventuellt ta bort olämpliga kommentarer är jag enväldig domare.

Comments

 1. P.S.
  För att undvika ’SPAM’ så måste kommetarer som innehåller en länk godkännas innan publicering men dom som inte innehåller länkar publiceras genast.

 2. Nu tillåts kommentarer med några länkar för direktpublicering igen. Jag har installerat diverse ’spam’-filter så jag hoppas dom hjälper.

 3. Hej,
  Trevlig sida du har! Vi är kattfamilj så det är skoj att läsa om alla marsvin.
  Trevlig helg!

  Hälsn. Rönningefamilj

 4. Om du saknar en egen ’avatar’ eller kommenterar utan att logga in så skapas en unik bild utifrån den e-postadress som anges. Ganska fiffigt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.