Licens

Användarlicens:

Det här programpaketet  är shareware. Det betyder att du har rätt att prova det här programmet utan köptvång men måste registrera dig och betala en liten avgift om du använder det under längre tid än ca 30 dagar. När du registrerat får du tillgång till hela spelet (alla korsord). Varje licensnyckel gäller för ett konto/användarnamn på en dator men det går lätt att flytta licensen till en annan dator eller ett annat konto. Du kan flytta licensen hur många gånger som helst och registreringen gäller för alla framtida versioner av OrdKnuten. Kom ihåg att spara dina registreringsuppgifter (nr och tidpunkt).

När du registrerar dig sparas din nya kod, ditt telefonnummer, din ip-adress och de eventuella frivilliga uppgifter du fyllt i på registreringssidan i en liten databas.  Dessutom sparas också beloppet, vem som är din mobil-operatör och vid vilken tidpunkt beställningen gjordes.

Ansvarsbegränsning:

Självklart har jag testat programmet så noggrant jag kunnat men kan ändå inte garantera att det fungerar med alla versioner av hård- och mjukvara och friskriver mig härmed från allt ansvar för de eventuella skador programmet kan åsamka. Den installationsmodell som OrdKnuten använder (Microsoft ClickOnce)  gör dock att risken för att utsätta din dator för faror är väldigt liten.

Då programmet är shareware är det mycket lätt för dig att själv prova ordentligt innan du bestämmer dig för att betala registreringsavgiften. Jag förutsätter också att du gör det och registreringsavgiften återbetalas därför inte.

Problem?

Om du får problem vill jag gärna att du hör av dig eftersom jag är mån om att programpaketet ska fungera så bra som möjligt och vill gärna rätta till eventuella felaktigheter. Felaktigheter och synpunkter rapporteras som kommentarer på OrdKnutens sida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.