Halvt sekel och ny dator

Idag fyller Ewa ett halvt sekel. Stort grattis till henne! Hon har ingen åldersnoja men det kanske beror på att jag klarade av det för oss båda för 3 år sedan… Det var lugnt firande idag men släkten kommer på lördag då det blir födelsedagsmiddag för både fru och dotter som fyller år nästan samtidigt. Maten är planerad men ännu ej inhandlad, det är jag som fixar det mesta av den biten och det ska bli kul 🙂

En annan sak  som hänt idag är att jag äntligen bestämt mig för en ny laptop och faktiskt också beställt den. Det blev till slut en Dell Inspiron 2-in-1 som är en läcker liten sak med 13″ Full HD skärm, core i7 gen 5 processor och en 256 GB SSD-disk och som förhoppningsvis uppfyller alla krav jag hade på en ny dator. Den största anledningen till att jag till slut dissade Lenovo U330p var skärmen. Jag vill ha en dator som även kan användas utomhus och då tyckte jag inte den dög men tanke på resultat i diverse tester jag läst. Inspiron har däremot fått mycket bättre betyg på den punkten och har dessutom ett spillsäkert tangentbord med bakgrundsbelysning.

"The new Inspiron 13 7000 Series 2-in-1 combines the powerful performance of a premium laptop and the versatility of a 13.3" tablet with built-in stylus."

”The new Inspiron 13 7000 Series 2-in-1 combines the powerful performance of a premium laptop and the versatility of a 13.3″ tablet with built-in stylus.” Bildlänken leder till DELL

 

[youtube n5jI-WrgDZs]

 

Comments

 1. Hei,

  det gleder oss virkelig å høre at du er glad over ditt kjøp.
  Hvis du kommer til å trenge noe støtte, er det bare å ta kontakt med oss på sosiale media.
  Takk for at du valgte Dell.
  ha en strålende dag

  Simona Schwarz
  EMEA SOS: Social Media Outreach Specialist

  Følg os på Twitter: @DellLyssnar og Facebook

 2. Kul att Dell hittade hit. Det kommer en recension på datorn när jag fått den och hunnit kolla lite. Leverans är planerad till den 24/3 enligt Dells hemsida.

 3. Hei Pär.

  Hvis du ønsker, kan du send meg en privat melding på facebook:

  https://www.facebook.com/DellSweden

  Jeg kan følge opp med leveringen din og prioritere ordren i fabrikken.
  Ha en fin helg
  Simona
  ……….

  Simona Schwarz
  EMEA Social Media Outreach Professional
  Følg os på Twitter: @DellLyssnar  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.