Vilken dag… :-)

Idag hade vi gäster och dom skulle komma kl 12 på lite lunchmackor och kaffe och sedan tog vi  en promenad i vårvädret innan vi åt middag kl tre.

Min dag började annars med att jag helt onödigt vaknade kl 4.45 vilket är den tid jag vaknar på vardagar. Då jag inte kunde somna om gick jag upp ca halv sex och gav marsvinen frukost.  Dom har inget emot att äta i ottan.

Då frukosten till marisarna var avklarad bakade jag en tårtbotten. Jag hade gjort en igår men tyckte den blev lite misslyckad så jag gjorde en ny. Sedan insåg jag att antagligen båda behövdes så tårtan blev så småningom gjord med båda och blev då dubbelt så stor som jag tänkt från början. Då tårtbotten var i ugnen gjorde jag en matbrödsdeg och sedan blev det kaffe och DN till husse medan degen jäste.

Lite senare började jag med maten som idag var paj med renskav och svamp. Jag moddade receptet lite men i stort sett var det så det blev. Då vi var 9 personer gjorde jag tre gånger receptet förutom äggsmeten som dubblades.

Till kaffet och tårtan var det presentöppning för min del och jag har tydligen varit snäll för det blev många fina presenter!

Under promenaden runt Garnudden såg vi (åtminstone för mig) årets första blåsippor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.