Hallrenovering och äppletorkning

Idag har renoveringen fortsatt med att jag satte upp de flesta av golv- och dörrlisterna. Vi var också till Ikea och köpte lite delar till Ivar för att bygga en möbel som ska stå under trappan. Den ska betsas i vitt och en del av det har jag också pysslat med idag.

Jag har också fixat lite förberedelser inför min fjällturné som startar på onsdag genom att hacka och torka ett gäng äpplen som blir bra att ha i gröten till frukost. Jag har också gjort en preliminär färdplan för min ensamvandring i Sarek under semesterns sista vecka. Jag vet hur jag vill gå men det blir ju lite beroende av vädret också men jag tänker försöka gå i nedre Rapadalen och ta det ganska lungt och njuta av de förhoppningsvis fina vyerna.

Men innan Sarek blir det lite uppvärmnining i Grövelsjöfjällen och på vägen dit en tur till Trollstigen tillsammans med syster med familj.

Bra med en varmluftsugn som kan torka saker

Det är bra med en varmluftsugn som kan torka saker

färdplan-sarek-16

Min preliminära färdplan för Sarek-rundan. Den 5/8 åker jag från Grövelsjön och den 6/8 tänkte jag ta mig till Aktse från Sitoälvsbron som jag utgår ifrån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.