Android…

I pausrummet på jobbet hade vi en diskusion igår om ’smartphones’. Det är någon sorts epidemi som går nu att ’alla’ skaffar sig en iPhone. Jag som gillar att utveckla program har kollat lite på den också men insåg snabbt att man måste ha en Mac för att utveckla program till den. Apple är så väldigt hemliga med sina produkter…

Då jag är Mac-allergiker (utan att ha provat) så funkar ju inte iPhone för min del och då är det tur att Google finns. Dom är nämligen med och stödjer ’Android’ som är ett mer öppet system för smarta mobiler. Det finns bland annat i Sony Ericsson Xperia X10.

När jag kom hem igår var jag ju tvungen att kolla upp android lite närmare och det slutade med att jag installerade hela utvecklingsmiljön och dessutom anmälde mig till en (distans)kurs i sommar på Mitthögskolan i Östersund!

För övrigt är det ju ’fredag’ idag och under min kommande tredagars helg ska jag försöka göra klart Uno. Jag var nästan klar igår men insåg att jag missuppfattat (inte läst instruktionen ordentligt) och implementerat reglerna lite fel. Gör om, gör rätt… Det positiva är att jag då får ännu mer övning i programmering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.