Lördag…

En typisk lördag…

Uppe vid sju (sovmorgon alltså) och drack kaffe, läste tidning och matade marsvin. Lite senare en promenad med Ewa och lite kursande, det är en massa att läsa i den där agil-kursen…

Dagens middag blev ’slow-food’, en lammstek som kokades i ugnen tillsammans med en massa kryddor under ca fem timmar. Till det blev det råstekt potatis, sallad och en youghurtsås med fetaost.

Nedan en bild på min X10 mini pro som är en riktigt bra pryl. Jag gillar den skarpt, favoritappar är just nu PowerAMP (musikspelare), BankDroid (konto och kortinfo), Vem ringde (slår upp namn på den som ringer via eniro tex) och Dialer One (samtalslog, telefonapp och kontakter i samma).

Jag hade en otäck incident med telefonen i måndags då den laddade ur sig på knappt en timme och blev alldeles varm. Någon lustigkurre på jobbet undrade om jag installerat en ’handvärmar-app’. Efter mycket trix så friskande den till, jag tror det berodde på en avbruten uppdatering som den försökte hämta igen och igen och igen…  Batteriet räcker nu ca ett dygn igen vid normal användning och det är ju inte länge om man jämför med min förra telefon men så länge jag slipper ladda den under dagen är det väl ok…

X10 mini pro. En stilstudie.

Inget nytt om Yetin denna vecka heller men nu borde det verkligen vara på g men trots allt får jag nog vänta till månadsskiftet pga att det är ett leasingkontrakt… Att vänta är nog inte min grej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.