7*(2*(3+4)) klor och några vassa tänder

Dags för kloklipp igen, 7 marsvin med 14 klor på varje. De hade som vanligt helt olika inställning till själva klippandet. Några vrider sig som maskar och försöker bita i allt som kommer i närheten medan andra lugnt lutar sig tillbaka och låter sig kloklippas utan knot. Före kloppklippningen  så är det invägning, resultatet syns nedan. Alla har bra kurvor utom Lotta som gått ner ordentligt i somras men nu börjat återhämta sig igen.

gp-weight-09

Jag gjorde också en bugg-rättning av OrdKnuten. Se här för mer info.  Innan jullovet ska jag köpa ett ’headset’ med bra mikrofon och sedan hyra in Elin för att läsa in alla bokstavsljud och ord igen. Just nu har jag (igen) problem med utvecklingsmiljön då det gäller ljudklipps hanteringen men det gick ju att lösa förra gången så det kanske ordnar sig igen även om det inte är samma fel denna gång. Ljudet är väl just nu det som är ’sämst’ i OrdKnuten så det står rätt högt på ’att göra’ listan.

Comments

  1. Hej Pär!

    Jag är litet rädd för att klippa för mycket på klorna men var tredje lördag har jag besiktning, öron, mage, tänder och klor på tjejerna. Hur fota väger och klipper ni ungefär?

    Tankar från Tina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.