Söndag igen

Då var det söndag igen och min tredagarshelg har passerat i ett flygande fläng. Nu är det bara tre lediga fredagar kvar innan jag börjar jobba ’heltid’ igen och det ser jag väl egentligen inte fram emot. Som tur är så börjar heltidsperioden med Påsk vilket gör att det egentligen är 5 st 4-dagarsveckor kvar!

Igår blev det en hel del pluggande, framförallt på en av kurserna. Idag har jag försökt göra ett ryck på en annan kurs jag har kvar sedan i höstas men det gick sämre. Jag kan inte riktigt koncentrera mig och får inget helhetsgrepp på ämnet men det brukar lösa sig, bara man tar det lugnt och läser litteraturen mm.

Just nu pågår ominstallation av min gamla lilla laptop, en Fujitsu Amilo SI1520 som jag inte är använd på någon månad.  Den är köpt för tre år sedan men duger fortfarande mycket bra. På sista tiden har dock Windows sunkat ihop så då blev det en total ominstallation. Ett tag var jag inne på att installera Windows 7 men jag är ju en XP-kille så det blev gamla hederliga WinXP denna gång också.

Nu på eftermiddagen hade vi besök av ett gäng rådjur som äter av fågelmaten. När jag rensar upp på restaurang Flax så brukar jag ta ner skrumpna talgbollar och slänga på marken (utan nätet) så att tex koltrastar och andra kan äta av dom. Rådjuren tycker tydligen också att det är smaskens.

Till sist en bild på Lotta ätandes bladpersilja. Bilden är från igår men Husse kan lova att det blir en omgång idag också då han ska ha bladpersilja till maten (Renskavsgryta) men köpte alldeles för mycket på konsum igår 🙂  (en liten baktanke var det nog med det).

Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.