EFIT-121021

Det var ’EFIT’ idag och jag kom ihåg…

Det har varit extremt tråkigt väder och blev knappt ljust men jag åkte iväg en sväng på förmiddagen och när jag väl kom ut var det ganska skönt. Jag tog med kameran med teleobjektivet och en tom kasse för svamp (höstkantareller) men dåligt ljus och vildsvin satte käppar i hjulet för det. Inga bilder pga dåligt ljus och inga svampar pga att vildsvinen bökat upp skogen. Jag gissar att dom också gillar svamp.

Lite programmering blev det också. Jag har ett android-projekt på g men än så länge är det mest serverdelen som jag hunnit med. Då är det PHP och MySQL som gäller. När databasen och webformulär är hyfsat klara så kan jag fortsätta med själva android-koden. Det ska bli ett hjälpmedel för vår handlingslista är det tänkt…

Middag idag blev hel kyckling som jag stekte i en glasgryta i ugnen och fyllde med citron, äpple, havtorn och kryddor. Det blev ingen svampsås idag….

[Gallery not found]

Comments

 1. Hej Pär!
  Kul att se dina bilder för dagen. Jag har också gjort en EFIT och insåg att jag ”kände” dig :-).

  /Cissi (som jobbade i basapp/sdp3 tidigare).

 2. Kikar in på din efit-dag och håller med att det var mörkt och tråkigt foto-väder idag men själv fuskade jag lite och efitade i medelhavssolen igår :chic:

 3. Hej!

  Inne och kikar på dina EFIT bilder. Gud vilken lyx det är att ha diskmaskin! 😀

  Ha en skön tisdag!

  // Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.