Utvilad?

Nu är jag upp igen efter att ha tillbringat större delen av det senaste 1.5 dygnet i sängen med någon odefinierad åkomma som gav enorm huvudvärk och trötthet. Just nu sitter jag i köket och lyssnar på ljudet av marsvinen som kivas lite uppblandat med ljudet av åska och ett rejält regnande…

Efter boken [buzz] började jag med Henrik Berggren och Lars Trägårdh: Är svensken människa? som jag läst knappt hälften av.

Från adlibris:Varför är svenskarna så naivt positivt inställda till staten? Och varför är det viktigare för en svensk att vara fri och oberoende än att vara underordnad kärnfamiljen? I Är svensken människa? vänder författarna upp och ner på våra gängse föreställningar om folkhem och kollektivism.”

Det är en intressant men lite tungläst bok så parallellt med den tänkte jag börja på Douglas Preston, Lincoln Child: Cold Vengeance som är den senaste med agent Pendergast och en HELT annan typ av bok…

Comments

  1. Hoppas måendet är bättre nu då.
    Inget regn här men jag kan inte påstå solen skiner så mycket heller :-))

    Frukost nummer 2 är inte alls fel, det kör jag med på helgerna en hel del då jag kan vara uppe tidigt. Men idag blir det bara en efter legat till nästan kl 9.

    Läsa böcker gör jag knappt..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.