Ny bok

foundation-and-earthGreg Bears Darwins Radio tog slut och då plockade jag åt mig något helt annat nämligen Jan-Erik Petterssons politiska biografi över Stieg Larsson som gick så fort att läsa att det inte hann bli något eget inlägg. Petterssons bok är en riktigt bra skildring av Sverige och ett samhälle i förändring parallellt med biografin över Stieg Larsson. På något sätt liknar den Gellert Tamas bok Lasermannen då den beskriver ungefär samma tidsepok.

Nu blir det ett nytt kast tillbaka till SF genren och den avslutande delen i ’Stiftelsen’, nämligen Isaac Asimovs Foundation and Earth då allt ska få sin upplösning.

För övrigt gillar jag inte alls Adlibris nya websida. Det fattas många funktioner och mycket information tex önskelistan, bevakningslista etc för att inte tala om sökfunktioner och information om böckerna (tex originalets titel som saknas). Jag har klagat lite i en kundundersökning tidigare men det är nog dax att skriva ett klagobrev också. Jag är ju trots allt en av deras stamkunder så dom borde ju lyssna lite…

Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.