Hemma igen

Nu är jag tillbaka från Öland. Hemresan gick bra även om det var busväder hela tiden. Snön vräkte ner och det var rejält slaskigt och moddigt. Körtiden blev drygt en timme längre än vanligt men å andra sidan blev bränsleförbrukningen för bilen desto lägre, bara 0.49l/mil i snitt på de knappt 50 milen hem. Inte så dåligt med tanke på föret, 4-hjulsdrift, vinterdäck och ganska tung bil.

Det mesta på att göra listan blev faktiskt gjort. Det som återstår är ’Parallel tasks..’ och det får jag väl ta tag i senare. Johan Theorins ’Blodläge’ hittade jag i Borgholms bokhandel och läste ut på två kvällar. En bra och kuslig historia precis som hans tidigare böcker. Nu väntar jag bara på den sista delen som borde utspela sig på sommaren (en del per årstid). Läsloggen har förövrigt fått en del uppdateringar och nu ska jag även skriva in ljudböcker som jag lyssnat mig igenom.

Ute är det nu en kanonfin vårvinterdag och Rådjuren står och solar sig utanför vårat köksfönstret och Kurre var just på visit för att kolla in solrosförrådet som jag just fyllde på. Idag ska jag försöka ta mig till Skärholmen och Clas Ohlsson för att köpa en ’Jack-Pad’ så att jag kan byta till sommardäck så småningom. Frågan är bara om min garage-domkraft lyfter tillräckligt högt? Jag får kolla det samtidigt…

Comments

  1. Hej Pär!
    Härligt med fotografierna (tack).
    Kul du fick tag i Theorin och att du gillade den.

    Gick bilen bra?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.