Ensam lördag

Damerna trotsade kylan och åkte in till stan för att bland annat gå på bio. Jag har passat på att programmera på mina kursuppgifter och det har gått hyfsat hittills. Jag sitter i köket med marsvinen men dom får man ju inte så mycket hjälp av, mer än moraliskt stöd kanske…

Nu när kylan slagit till är det dags för att öppna restaurang Flax och den hade säsongspremiär häromdagen. Idag har det varit full fart på småfåglar och ekorrar. Rådjuren brukar också komma förbi men jag har inte sett dom ännu idag.

Boken om DOOMs skapare läste jag ut i förrgår så nu var det dax för nåt nytt, det blev Håkan Nesser: Maskarna på Carmine Street.  Citat från Adlibris.se:

Det är inte bara kistbegravningar och en bekant TV-serie som utspelar sig six feet under, Håkan Nessers nya New York-roman gör det också, i ett mörker som befolkas av stulna diktrader, synska, manipulativa författare, komplicerade, innebördsdigra lögner, giftiga bokstäver, skingrade älskande och trofasta, hoppingivande hundar och privatdetektiver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.