En bra bok

I går läste jag ut en bra bok, Anders de la Motte: [geim] som i mitt tycke är en ganska annorlunda deckare med högt tempo och ’smart’ intrig. Jag läste första tredjedelen i söndags och sträckläste resten igår kväll. Det gick ju ut över sömnen men det var det nog värt. Det är ett tag sedan jag läste deckare eller ’vanlig’ skönlitteratur så det kan också ha bidragit till min positiva inställning.

”Henrik HP Pettersson är en småhustlare som skiter i det mesta. En dag kommer han över en mobiltelefon som märkligt nog verkar veta det mesta om honom, och via den blir han inbjuden till en fascinerande ny upplevelse. Ett Alternate Reality Game som utspelar sig mitt i den intet ont anande Svennevärlden. Efter att han klarat inträdesprovet erbjuds han en rad olika kittlande uppdrag som alla filmas för att senare visas upp på en rankinglista och bedömas av ett slutet nätcommunity. I takt med att spänningen, belöningarna och inte minst creden från fansen växer tar HP allt större risker och snart är han beredd att göra nästan vad som helst för att få fortsätta spela.”

Nu är det alltså dags att fiska fram en annan bok att läsa och just nu lutar det åt Håkan Lahger: Den vassa eggen, Ulf Lundells kreativa kaos.

Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.