Home, sweet home…

Det var väldigt trevligt på Öland och värsta träningslägret med cykling och/eller springning i stort sett varje dag. Jag avverkade nog 15 mil på min MTB och kanske 3 i löpardojorna. Det blev också en hel del nya foton varav några är riktigt bra.  Några smakprov på bilder kommer lite senare då det just nu blev en massa krångel med stora bildfiler och trilskade fotoprogram (det är ju några GB bildfiler att ta hand om).  Jag hann faktiskt läsa en hel del också eftersom Tele2s 3G inte fungerade i år heller och då gick det ju inte att jobba med kursen.

Men nu är jag hemma hos frugan igen och det är ju trevligt. Det blir ca 2 veckor och sedan åker jag till fjällen en vecka innan jobbet börjar igen. Denna gång blir jag ensam representant för vår familj då även dottern vill stanna hemma men det känns faktiskt rätt ok även om det såklart vore kul om hon ändrar sig.

En hel del av den närmaste tiden kommer nog att spenderas på balkongen med datorn för att försöka göra klart så mycket som möjligt av min sommarkurs i Android-programmering.

Comments

  1. Fina bilder. Ja du vet jag är litet avundsjuk på dig Pär, både med Öland och nu ´träningslägret´. Vilken härlig kombo.:)

  2. Tack,
    Jo, öland är alltid fint men egentligen tycker jag det är mysigare på hösten och våren… Nästa resa dit blir nog i slutet av september. Då står surströmming och skördefest på programmet. Ev blir det en kortis innan dess också men det beror på lite..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.