Snart är det dax….

X10 mini pro borde snart ha premiär och då står jag nästan först i kön…

Helgen ska annars ägnas åt att göra examination i en av mina pågående kurser, det blir nog imorgon. Jag har gjort och lämnat in ett projekt och när man loggar in på kurssidan inför examinationen hämtar man en ’tilläggsbeställning’ och sedan har man 6 timmar på sig att implementera och leverera en ny version av sitt program. Här är det PHP och MySQL som gäller. Projektet är en (enkel) blogg.

En stor del av resterade helg kommer säkert att gå åt till spelprogrammering och fixning av projektet i en annan kurs. men här är det C# och spelutvecklingsbiblioteket XNA som är aktuellt.

Jag kommer troligen också att beställa lite datordelar då den tidigare servern gav upp. Moderkort, processor och 2 st 1TB hårddiskar  som  ska köras i RAID 1 är aktuellt. I och med detta får jag en dator ledig och på den ska jag installera Windows XP och SQL server 2008 enterprise edition, samma miljö som på mitt jobb.

Comments

  1. Och jag kan inte bestämma mej riktigt. Vill jag ha Xperia eller Iphone. Dotterns pojkvän jobbar på thephonehouse så hon har precis beställt en Xperia. Mamma avundsjuk till max 😉
    ps.. han rekommenderade mej att inte sikta på minivarianten (även fast jag var sugen), och med tanke på min minilaptop så värdesätter jag prestanda högre än storlek. Min Lilla Blå fungerar numer som maildator i makens firmabil.

  2. IPhone går ’fetbort’ för min del. Jag gillar inte att allt Apple gör är så ’låst’. Man måste tex ha en Mac för att kunna utveckla program till den. På jobbet är det däremot rena IPhone epidemin…

    Xperia med Android är helt öppet och jag kan rätt enkelt komma igång och utveckla program för den. Minivarianten med tangentbord är den jag ställt in mig på men man kan ju ändra sig…. Dock tycker jag att den stora X10 är just för stor för att ha tex i fickan.

  3. Det blev en iPhone. Tillsammans med min nya macbook är den helt oslagbar 🙂 Vacklade lite mot HTC desire också, men iPhone blir bra. Du står väl i startblocken nu för ditt inköp? När släpper de den?

  4. Jag har börjat snegla lite på en sån där med.. den stora känns för stor och samtidigt är väl denna pro tjockare? Bör ju vara det då den består av 2 delar..

    Har du varit och klämt på nån?

    1. Jag tror att den är ca 1-2 mm tjockare än den utan tangentbord. Jag har inte känt på den utan det blir lite av ’Grisen i säcken’ men en del filmklipp finns ju som visar hur den ser ut och hur den funkar.

  5. Men hur blir det med ÅÄÖ på den tro? Så det inte blir så man måste trycka 4-5ggr för få fram nått sånt. Kan väl inte tänka mig de gör en massa tangentbord.

    1. Jag får rapportera hur det funkar när jag får den men jag skulle tro att det går att ställa in så att våra extra bokstäver hamnar på riktiga knappar. Dom borde göra symbolerna olika på olika språkversioner och hantera det i mjukvaran. Om inte är det ju läge för en ’app’ som gör det. :laugh:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.