Bärbar dator till salu

För ca tre veckor sedan skickade vi in Ewas laptop till datorverkstan då den inte mådde så bra. Enligt info från LG’s support skulle det ta ca tre arbetsdagar innan vi skulle få svar om prisuppgift för reparationen men det skulle bli ganska dyrt och garantin gällde INTE längre. Sedan har det inte hänt så mycket förrän idag, då fick vi helt plötsligt tillbaka datorn igen, LAGAD utan kostnad! Så nu har vi en laptop extra som vi tänker försöka att sälja (då vi köpt en ny under tiden eftersom vi inte räknade med att det skulle vara värt att reparera den men däremot hoppades vi  få ut lite på försäkringen…).

Datorn som är till salu är en LG E500 med nytt moderkort och nytt lock/skal. Den är drygt 2 år gammal men ser nästan ny ut! Datorn funkar bra till spel som Sims2 och 3 men kanske inte för dom allra senaste action-spelen. Hela specen finns här. Jag har dessutom uppgraderat den så att den har 2GB i RAM-minne och den har betyg enligt nedan i Vistas klassificering.  Den har Windows Vista Home Premium och jag installerar om och gör alla uppdateringar så att en ev köpare får en ’ren’ och nyinstallerad dator.

Programmen som följer med är dom som var installerade från början men jag kan installera ’Open Office’ om den som köper den vill ha det (ersätter MS Office men är gratis). Jag installerar också gratis virusskydd från AVG.

Priset är 3000 kr med laddare, originalskivor mm.

betyg

Vistas klassificering

e500

Så här ser den ut!

Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.