Paket och gyttjebrottning

imgp8173Idag när jag kom hem fick jag ett paket av Ewa, utan egentlig anledning. Det var en jättefin marmeladsked och en nagelborste från Bluebox.  Det var mysigt, ikväll blir det nog en marmeladmacka!

Nu är också nya cykeln invigd. Jag hämtade den direkt efter jobbet och sedan hem, montera en stänklapp och byta till oömma kläder och iväg. Cykeln fick bekänna färg direkt då jag tog en ca 15 km lång runda varav drygt hälften på stigar och dåliga skogsvägar. En rejäl vurpa blev det också, i en lerpöl såklart. Jag ’servade’ också en av mina cacher som var i stort behov av vård.

Nedan en bild på mig och min ’springare’ (strax innan gyttjebadet), inte lika tjusiga cykelkläder som Annie men ganska funktionella ändå.

Det är kul med en ny cykel!

Idag klippte jag också klorna på våra 7 marsvin men det gick ganska lätt utom på Lotta som tar lika lång tid som dom andra tillsammans, hon VILL INTE låta sig kloklippas bara så där utan vidare…

 

imgp8169

Comments

  1. Du ser toppenbra ut, utan vita cykelkläder 😀 BRA bild i rätt element!!
    Visst är der roooligt med ny cykel. Ska försöka locka upp kära maken på ett varv idag (vi cyklar 2,5 mil landsväg än så länge… det får räcka tills vidare) om jag kan slita honom från fönsterrenoveringen i eftermiddag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.